lørdag 26. august 2017

Rattkjelkestuntet fra 2013:-)

Påsken 2013 var episk! Sammen med Jon Vegar kjørte Anders ut av Oslos møkkete gater, en hel uke med fjell og sprell i vente! På vei oppover kastet vi bilen av veien ved Lillehammer og spontankjøpte en snowracer..

Vel fremme i Eikesdalen sto sola på maks. Med truger på beina brukte vi ni timer på å vasse i snø over fjellet til Katthammaren. På påskeslush og med en snowracer på slep;-) Etter litt klabb og babb og mekking av hopp, satt vi plutselig "klare" på akebrettet. Anders bak rattet og Jon Vegar bakpå, selvfølgelig iført vingedrakt.. Foran oss var det 1000 meter med deilig luft! Stuntet ble episk, sinnsyk times;-) Men rattkjelka, den har vært savnet i over fire år nå..

Da vi var på Eikesdalsdagene for et par uker siden kom Anders i snakk med Ann-Kristin fra Vike. Av en eller annen grunn kom historien frem og guess what?! Det viste seg at broren hennes hadde kommet over kjelka når han var på tur under fjellet! Makan til flaks!

I dag har vi derfor vært på skattejakt, med god hjelp av Thea, Pia & Petter;-) Forklaringa var god og vi gikk rett på sak. Uten tips hadde nok ikke kjelka kommet til rette. "Hold Norge rent" heter det seg, men rattet det mangler fremdeles:-)

Anders på test-run;-)

Jon Vegar er klar som alltid

Nu kjør vi...
...det gjelder bare å treffe "midt mellom appelsina"


Jon Vegar stikker av...

...mens Anders tviholder på doningen
Majestetiske Katthammaren i solnedgang

Tipset sa at kjelka skulle ligge i den venstre ura...

...langt oppe til høyre i skogen

Lenge sida sist;-)

Mon tro om den har flydd ned hit på egen hånd, eller blitt med et snøskred ned...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar