mandag 13. februar 2017

Etablering av lager på Hellesylt og frakt av utstyr til Aurland

Anders stappa bilen full og kjørte over fjellet til Hellesylt en siste gang før avreise. Jan Arne gjorde det samme fra Molde. Vi har nå holdt det gående i fire døgn og jobbet på spreng med vakumpakking av mat og utstyr, merking av alt innhold på lageret og mekking på diverse utstyr. Gården er en super plass å gjøre turforberedelser på og stemningen har vært kanonbra i helga, mye takket være foreldrene til Jan Arne, Margreta & Martin, i tillegg til god mat og drikke mellom slagene. Når Jan Arne returnerte til Molde, reiste Anders til Aurland med mer utstyr på vei til Oslo. Vi begynner å bli sjuuuukt klare for tur!!

Totalt 600 frokostblandinger lages ferdig før avreise. Disse smaker helt konge!

10-12 ulike smaker og et energiinnhold på ca 700 kcal

Det gikk med rundt 24 kg tørrmelk til dette, noe som hever energiinnholdet og smaken betraktelig


Første runde med frokostblandinger er klare (ble senere vakumpakket)

Lageret begynner å ta form, alt blir merket tydelig og ført inn på lister, slik at vi vet hva som er på lager til enhver tid og kan få tilsendt riktig utstyr underveis

Vakumerte frokostblandinger

Full pakke med tørrmat på lager, nå kan vi resupplere underveis uten å være avhengige av butikker. Alt av kart ligger også klart.



Diverse jaktammo, ferdig pakka




Og bikkja skal ha riktig fór gjennom hele turen. Det er viktig at fettprosenten og proteininnholdet er høyt nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar