Anders stappa bilen full og kjørte over fjellet til Hellesylt en siste gang før avreise. Jan Arne gjorde det samme fra Molde. Vi har nå holdt det gående i fire døgn og jobbet på spreng med vakumpakking av mat og utstyr, merking av alt innhold på lageret og mekking på diverse utstyr. Gården er en super plass å gjøre turforberedelser på og stemningen har vært kanonbra i helga, mye takket være foreldrene til Jan Arne, Margreta & Martin, i tillegg til god mat og drikke mellom slagene. Når Jan Arne returnerte til Molde, reiste Anders til Aurland med mer utstyr på vei til Oslo. Vi begynner å bli sjuuuukt klare for tur!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0zJYgV7ZVJ-D3HX9uydwALU6WuMrYVFLfISxfYMbUjTp6uxHicA3kFW0TzwABMyJSmUf0ohTWjY20gnF7hLkv5FGcyoRqPyj6JFIAU0u-EkiZg0EU3U6jZ7HZRTwrRCH6wcqtE5JHXuk/s640/DSC_2853.jpg) |
Totalt 600 frokostblandinger lages ferdig før avreise. Disse smaker helt konge! |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHtcCc1ZFdZ8BWUH_UqqHewkiU2jJyn4dVktHhm2CXgkMqpKT5qQo8f6VpxzTWrOE1hbYUO43lFepka8M_98wdnMDlJBLGe3c4h8zrn89SJ2WIQ4Mx5UhULgpLCGz7oI-BGSfVpttn6Ug/s640/DSC_2856.jpg) |
10-12 ulike smaker og et energiinnhold på ca 700 kcal |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguuQZjQbx-sT8HTlQ3iiwg7JiMDkEMmZvZIGafsmiRut_6xW6J5rueiUczDCeSQSNwTkzNDeA4CC1Wc4NDEbvjBbzCGtotUW7D8hUd_sYO43EJlJMtqXFixKc73X18sdLbGzS4bUVkYMw/s640/DSC_2858.jpg) |
Det gikk med rundt 24 kg tørrmelk til dette, noe som hever energiinnholdet og smaken betraktelig |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQHDRUPi-4cn2LTSUZWU-XHMVhuvgVZbEAi1IHxhsQdKMenFu1SYK5pMyK2jW5GCKEmGzXN0lbsk30QEOZS3GLa6EYCRDWj1gqTpnpfaVtg-s5lkUh89mQIEiiTCA3hy5hT7WEMBo1nvI/s640/DSC_2864.jpg) |
Første runde med frokostblandinger er klare (ble senere vakumpakket) |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvpAWXTA8eYuzPFVheWg0zNT6W5lPVb-UyKLMSh1hdby-gZkRjyr_TIhEkC_ulIOjdtnLtj7-cmyMa39ELdPJbQ9p47b28TSLHC_TQfFvkSuyta55DEUWdDdbdigZi9yYD2JtnErh93zM/s640/DSC_2867.jpg) |
Lageret begynner å ta form, alt blir merket tydelig og ført inn på lister, slik at vi vet hva som er på lager til enhver tid og kan få tilsendt riktig utstyr underveis |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5ILmsnk1qNlSpig5u3Z8EmyfRBxtkSBhXjOxg1OLABmZlNvddWAwVdtsB5RpIHIfhLc7fGEs0YIKh5Sc8e4nRnZWU9uSRj89v-W9lu1ssE36it3CnRbuYcYHdjZulnaL3z0AnQrpBptU/s640/DSC_2870.jpg) |
Vakumerte frokostblandinger |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgK50xmLq0xgMaVFQyfVFlRX-6wSTu7Zy8nvDVLwv1nuMrRGWSYEg1ebKAlyBnN6yOqylixhSPwSR3QAV71aT8BvM4yCKga6bjgRMubDIs01Ax1Bg6witmJR9p4PTzNRFNDrxUhCotTBXo/s640/DSC_2871.jpg) |
Full pakke med tørrmat på lager, nå kan vi resupplere underveis uten å være avhengige av butikker. Alt av kart ligger også klart. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrdThos39d9yEYVsAtwFI1wPYgSPPYUYonljJOR6vJYX7Zkt9ckV7WPVWFkxVlgn8o4ePSQ5bBxz3lW_3fFboyFsN-ZEQax_mG5t8sMvTYTJ6wWP9bMKqAdycKcczqc3LbjDLuCm2gnGY/s640/DSC_2875.jpg) |
Diverse jaktammo, ferdig pakka |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHcwZ3OSC_sK4VWQPz97fxDoHOF_3-Vis2jBgKmC1iLT-jhfj3pacumCTmtK2M1gznrtcaQlIR1RBQ5l-rPdAK908J46VJD0i9odQDziVioa5V1fGVNqUhkLaAn_Cjm1fMMN_32aW8KIs/s640/DSC_2879.jpg) |
Og bikkja skal ha riktig fór gjennom hele turen. Det er viktig at fettprosenten og proteininnholdet er høyt nok. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar